Tagdíj

Vajdasági Magyarok Demokratikus Közössége Szegedi Tagozata

A székhelyünk címe azonos a levelezési címünkkel:

VMDK Szegedi Tagozata

6722 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 29. II/206.

30/532-87-46,

nagy.abonyi@vmdk-szeged.hu

 

 

Kedves Barátunk !

 

 

Egyesületünk 1992-ben alakult meg a délszláv háború elől elmenekült délvidéki magyarok összefogására, érdekképviseletére. A kezdeti időkben sokat segítettünk az áttelepült sorstársaink gondjainak megoldásában, az utóbbi időben viszont a művelődési tevékenység képezi munkánk nagy részét. Hívatásunknak tekintjük a délvidéki magyar kulturális tevékenység alkotásainak bemutatását a szegedi és az anyaországi közönségnek.

 

Tevékenységünk keretében mindig nagy jelentőséget tulajdonítottunk a tömegességnek. Szeretnénk minél szélesebb körben ismertté tenni tevékenységünket, céljainkat. Ebben az Ön segítségére is számítunk. Kérjük lépjen tagjaink sorába, és munkájával, ötleteivel, tagsági díjának befizetésével támogasson bennünket.

 

Az elnökség döntése értelmében a tagsági díj mértéke a 2020-as évre 2500 forint.

 

Úgy gondoljuk, hogy ez a jelképes összeg senkinek sem jelent túl nagy megterhelést, nekünk viszont ez az egyetlen biztos bevételi forrásunk, amire a minimális szinten történő működéshez elengedhetetlenül szükségünk van. (bankszámlavezetés, könyvelés)  Rendezvényeink szervezésének támogatására folyamatosan pályázunk, ennek kimenetele azonban mindig kétséges, és kétesélyes.

 

Amennyiben lehetősége van, nagyobb összeggel is támogathatja közhasznú egyesületünk tevékenységét. Az elnökség határozatának értelmében minden tízezer forintot meghaladó adomány befizetéséről - kérésre - igazolást tudunk adni, amit Ön az adóbevallása elkészítésénél kedvezményre jogosító okmányként használhat fel. Ha Ön az adományáról igazolást kér, akkor a befizetőlapon a név és a cím mellett az adószámát, illetve az adóazonosító jelét is tüntesse fel!

 

Befizetéseiket személyes egyeztetés alapján, a fenti címen, illetve az CIB Banknál vezetett 11102302-18450424-36000001 számú számlánkra történő befizetéssel, vagy átutalással eszközölhetik. Kérésre postai befizetőlapot (sárga csekket) is tudunk adni, illetve küldeni.

 

Megértését és támogatását előre is köszönjük!

 

 

 

Kelt Szegeden, 2020. január 2-án

 

Tisztelettel

   

 

   Nagy Abonyi Attila    

    elnök

 


© 2006 VMDK Szegedi Tagozata, vmdk@vmdk-szeged.hu